УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ
КОМІТЕТ МІЖНАРОДНОЇ
РАДИ МУЗЕЇВ
UKRAINIAN NATIONAL COMMITTEE
OF THE INTERNATIONAL COUNCIL
OF MUSEUMS
ЧЛЕНАМ ICOM

МУЗЕЇ УКРАЇНИ

АРТЛОСТ

Новини

1   2   3   4   5   6   7   8  

24-та Генеральна конференція ІКОМ. Мілан 2016. Кожні три роки Генеральна конференція ІКОМ збирає міжнародну музейної спільноту для дискусії на тему, визначену музейними фахівцями. Понад 4000 експертів і музейних працівників проводять разом цілий тиждень для обміну думками щодо професійних музейних питань, зокрема в рамках наукових дискусій із Міжнародними комітетами ІКОМ, про актуальні проблеми музеїв та спадщини.  24-та Генеральна конференція ІКОМ відбудеться в Мілані, Італія, з 3 по 9 липня 2016 року.У 2013... »»»


Графічний калейдоскоп З 25 до 28 серпня 2015 Музей Леопольда Левицького запрошує дітей на інтерактивний проект „Графічний калейдоскоп”, що завершує програму „Літо з музеєм”. Протягом тижня на учасників чекає знайомство з особливостями графічних технік митця, цікаві ігри, творчі заняття, а також майстер-класи у різних техніках.   ПРОГРАМА ПРОЕКТУ ВІВТОРОК, 25 серпня, 12.00 Тематичне заняття „У світі тварин” (за мотивами анімалістичних творів Леопольда Левицького) ... »»»


Ви скучили за навчанням та мистецтвом? Бо ми дуже! Нові буклети з освітніми програмами на сезон 2015-2016 вже надруковані та чекають на вас у музеї. А з 23 серпня вже можна буде придбати абонементи – цього разу не лише на дитячі програми, а й на лекторії для дорослих! Уся детальна інформація на сайті музею:, або за телефоном (044) 278-74-54 Стежте за нашими новинами! ... »»»


ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У ПРОЕКТІ Музеї на лінії вогню: крок від жертви до миротворця Шановні друзі! Ми раді повідомити, що протягом 2015 року за фінансової підтримки Міжнародної ради музеїв ICOM буде реалізовано спільний проект національних комітетів ІСОМ України та Молдови «Музеї на лінії вогню: крок від жертви до миротворця». Наводимо нижче опис проекту та запрошуємо до участі музейних фахівців з Донецької та Луганської областей. Відбір учасників проекту буде здійснено на основі поданих заявок за наведен... »»»


1   2   3   4   5   6   7   8  

Copyright © 2015 ICOM Ukraine