УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ
КОМІТЕТ МІЖНАРОДНОЇ
РАДИ МУЗЕЇВ
UKRAINIAN NATIONAL COMMITTEE
OF THE INTERNATIONAL COUNCIL
OF MUSEUMS
ЧЛЕНАМ ICOM

МУЗЕЇ УКРАЇНИ

АРТЛОСТ

Новини

1   2   3   4   5   6   7   8  

Відбулось установче засідання нової Президії ІКОМ України 6 листопада 2019 р. у Національному музеї мистецтв ім. Богдана і Варвари Ханенків (м. Київ) відбулось установче засідання новообраної Президії ІКОМ України, каденція якої, згідно Статуту, триватиме до 2022 рр. Були присутні усі 5 членів Президії. Обговорювалися робочі питання налагодження діяльності керівних органів ІКОМ України, підготовка звітності за минулий період і за підсумками 2019 р. Також було внесено пропозиції щодо підготовки низки звернень до... »»»


ОБРАНО НОВЕ КЕРІВНИЦТВО ІКОМ УКРАЇНИ НА 2020-2022 рр. 29 жовтня 2019 р. на базі Державного політехнічного музею при НТУУ КПІ відбулася Звітно-виборча конференція ІКОМ України, на якій було обрано новий склад правління та наглядової ради ІКОМ України на період 2020-2022 рр. До Президії увійшли: Катерина Чуєва - Президент ІКОМ України Анастасія Чередниченко - Віце-Президент Євген Бєлінський - Виконавчий секретар Юлія Литвинець - Координатор з фінансових питань Олексій Копитько - Координатор з питань комунік... »»»


КАНДИДАТИ У ЧЛЕНИ ПРЕЗИДІЇ ІКОМ УКРАЇНИ. ЗВІТНО-ВИБОРЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ІКОМ УКРАЇНИ 2022 Шановні члени ІКОМ! Представляємо CV та програми кандидатів у члени Президії ІКОМ України. Чередниченко Анастасія - кандидат на посаду Президента ІКОМ України; Ваганова Юлія -  кандидат на посаду Віце-Президента ІКОМ України; Наталія Дзюбенко - кандидат на посаду Координатор з питань комунікації ІКОМ України; Литвинець Юлія - кандидат на посаду Координатор з фінансових питань; Бєлінський Євге... »»»


ЗВІТНО-ВИБОРЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ІКОМ УКРАЇНИ 2019 Шановні члени ІКОМ! Раді повідомити вам, що наступна 26-та Генеральна конференція ІСОМ відбудеться у Празі 17 – 20 серпня 2022 року за темою: СИЛА МУЗЕЇВ.

Відповідно до правил для Національних комітетів ICOM та статуту ІКОМ України, цього року повинна відбутися звітно-виборча конференція ІКОМ України. Рішенням Президії від 10 червня 2019 року Президія ІКОМ України оголошує про проведення звітно-виборчої конференції 29 жов... »»»


1   2   3   4   5   6   7   8  

Copyright © 2015 ICOM Ukraine