УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ
КОМІТЕТ МІЖНАРОДНОЇ
РАДИ МУЗЕЇВ
UKRAINIAN NATIONAL COMMITTEE
OF THE INTERNATIONAL COUNCIL
OF MUSEUMS
ЧЛЕНАМ ICOM

МУЗЕЇ УКРАЇНИ

АРТЛОСТ

На 24-й Генеральній конференції ІСОМ Мілан 2016 обрано  нового Президента ІСОМ і склад Виконавчої Ради.

24-та Генеральна конференція ІСОМ зібрала понад 3500 музейників і професіоналів зі збереження культурної  спадщини з 130-ти країн світу, щоб обговорити тему:  «Музеї та культурні ландшафти» та інші актуальні питання. Шість днів робочих засідань і дискусій серед національних і міжнародних комітетів ІСОМ, регіональних альянсів і афілійованих організацій привели до важливих рішень про майбутнє організації і обрання нового Президента ІСОМ та Виконавчої Ради на 2016-2019 рр..

Суай Аксой  (Туреччина) була обрана Президентом ІСОМ на термін 2016-2019 рр.

На Конференції також обрали новий склад Виконавчої Ради на термін 2016-2022:

Віце-президенти: Лайшунь Ан (Китай) і Альберто Гарландіні (Італія).

Новообрані рядові члени: Каріна Яатінен (Фінляндія), Діана Пардью (США),Інкюнг  Чанг (Республіка Корея), Леонтіну Мейера-Ван Менш (Німеччина), Марія де Лурдес  Монгес Сантос (Мексика), Террі Сіміоті Ньямбе (Замбія), Хільда Абреу де Утермолен (Домініканська Республіка), Емма Нарди (Італія), Карлос Роберто Феррейра Брандао (Бразилія), Вінод Даніель (Австралія), Керол Скотт (Великобританія).

Крім того, Регіне Шульц (Німеччина) було обрано Головою Консультативної ради, в той час як Густаво Адольфо Ортіс (Колумбія) було обрано заступником Голови.




Суай_Аксой__Біографічна_довідка.PDF

Copyright © 2015 ICOM Ukraine